Hoe ga ik te werk

Mijn begeleiding is altijd persoonlijk en op maat.
Wanneer er na een (telefonische) kennismaking tussen jou en mij een klik is maken we een afspraak voor een intake gesprek bij jullie thuis.
In een tweede gesprek bespreken we jullie verwachtingen en wensen ten aanzien van de bevalling en geef ik uitleg over het schrijven van een geboorte-wensen-plan. In het derde gesprek bespreken we jullie geboorte-wensen-plan en maken we afspraken over het moment dat je mij mag bellen voor de bevalling. Tijdens de bevalling, vanaf het moment dat je mijn hulp hebt ingeroepen, blijf ik aan je zijde totdat je baby geboren is.(tot ca twee uur daarna) In de kraamtijd kom ik langs voor een evaluatie gesprek en bied ik jullie het geboorteverslag aan.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *